Napsal jsem

Co si mohou přečíst lidé jinde, v jiných časopisech či novinách, anebo na webech, mohou najít v kopii i zde. Anebo i opačně. Co si lidé jinde přečíst nemohli (protože mi to tam nevydali), třeba i dodatečně zveřejním zde.

ctverecekA bude toho hodně. To podle toho, jak moc se mi bude chtít hledat ve svém archivu a vytahovat staré, leč stále platné příspěvky. Třeba takové editorialy z Kriminalistického sborníku nebo Odborných sdělení: Co tam bylo pravdy! Nebo úvodníky k Videojournálům, kterých jsme natočili 333 dílů. I tam jsou zakotveny dobové informace, které jsou v mnohém stále poučné. A když nic jiného, dávají pohled na dobu, která už sice uplynula, ale kdy to ještě stálo za to o něco usilovat. Hodně stále platného moudra je také v archivu Neviditelného psa i jinde…

  Také zde časem musím zveřejnit to, jak jsem byl odstřelen a pošpiněn a proč. A kdo mi pomohl do hrobu, a kdo naopak stál a stojí nad věcí. A co jsem k tomu napsal já, a jak mi to bylo v té naší pseudo-demoktracii zbytečné. Ale na to je čas. Mezi tím je potřeba posbírat argumenty a důkazy o “čistotě duše a myšlenek” mocipánů. Zatím budu jen konstatovat, co jsem už jednou napsal: “Křivý úsměv, křivé myšlenky”.  A ještě dovětek: “Boží mlýny prý melou pomalu, ale jistě”.